5. kolo, piatok 23.8. ViOn aréna

FC ViOn
Zlaté Moravce - Vráble

3:1

MFK
Považská Bystrica

MONACObet liga 2024/2025
Diváci: 1535
Reportáž Zostavy Porovnanie Časová os

Prvú dobrú šancu v prvom polčase mal Kuzma, jeho delovku zneškodnil hosťujúci gólman. Ďalšiu gólovku mal na kopačke legionár v drese Vionistov Kadlec, ale zoči - voči brankárovi Považanov neuspel. Zakrátko mohol otvoriť skóre ďalší legionár Nonikashvili, keď po centre Baumgartnera nedokázal presne zakončiť do odkrytej brány hostí, trafil bočnú žrď. Skóre napokon otvoril v 20. minúte práve spomínaný Nonikashvili po sklepnutej prihrávke od Kuzmu. Možnosť zvýšiť skóre na 2:0 mal Baumgartner o sedem minút neskôr. Loptu však ideálne netrafil a Kalinovu bránu prestrelil. Hostia z Považskej Bystrice vyrovnali na 1:1 z ich prvej možnosti, keď po rohovom kope presne zakončoval Kucharčík. Vzrušenie ešte prišlo v samom závere prvého dejstva, gól Dugu však pre ofsajd neplatil.

Druhý polčas gólovo vyšiel lepšie pre Zlatomoravčanov. O druhý úspech sa postaral v 67. minúte skúsený útočník v červeno-modrých radoch Kuzma, ktorý presne zakončoval učebnicovú akciu Nonikashvili - Duga - Greššák. Hostia mali šancu vyrovnať na 2:2 v 78. minúte po strele Čúrika, no jeho pokus tesne minul Richterovu svätyňu. Na finálny výsledok upravil v 81. minúte najlepší strelec Zlatomoravčanov v aktuálnej sezóne Nonikashvili, ktorý po chybe brankára Kalinu zakončil do prázdnej brány. Gólovú bodku mohol dať sstriedajúci Šmiga, ale v dobrej možnosti v samom závere duelu neuspel.

Najbližšie odohrajú zverenci Romana Hudeca duel 2. kola Slovnaft cupu v stredu 28. augusta o 17:00 proti TJ Nafta Gbely. Cez víkend sa ako líder MONACObet ligy predstavia na ihrisku druhého Liptovského Mikuláša. Zápas naživo od 19.00 odvysiela Joj Šport.

3
Góly
1
0
Strely
0
0
Strely na bránku
0
0%
Držanie lopty
0%
0
Rohové kopy
0
2
Žlté karty
5
0
Červené karty
0
začiatok zápasu
10
Levan Nonikashvili
20
Levan Nonikashvili
21
Slavomír Pagáč
44
Roman Zemko
45
Dušan Kucharčík
polčas
58
Filip Balaj
Holp Jaroslav
67
Marek Kuzma
68
Maroš Čurik
70
Daniel Rapavý
Cisár Adam
75
Mário Boris
77
Jaroslav Holp
81
Levan Nonikashvili
85
Patrik Jakubík
Kubala Ján
86
Denis Baumgartner
Šmiga Daniel
88
Marek Kuzma
Gono Miroslav
90
Dušan Kucharčík
koniec zápasu
Generálny partner
Hlavný partner
Partneri