3. kolo, piatok 31.3. ViOn Aréna Zlaté Moravce

FC ViOn
Zlaté Moravce - Vráble

0:0

MFK
Skalica

Fortuna liga 2022/2023 - Skupina o udržanie sa

FC ViOn: Lukáč – Havryliuk (84. Suľa), Toml, Šuvalija, Čonka – Duga – Almeida, Ďubek (60. Brenkus), Múdry (46. Sloboda), Mondek (60. Ikugar) – Pinte (73. Demitra)

MFK Skalica: Šemrinec – Krčík, Blažek, Hurtado (23. Podhorin), Rudzan – Nagy, Hollý – Morong, Vlasko (62. Švec), Yao – Haša

Žlté karty: Almeida, Sloboda, Ďubek, Brenkus – Yao, Švec, Krčík

Rozhodoval: Smolák - Vorel, Štofik

Diváci: 701
Reportáž Zostavy Porovnanie Časová os

Do stretnutia nemohol tréner Ivan Galád počítať s dlhodobo zraneným Tomášom Vestenickým a pre chorobu ani s Michalom Pintérom.

MFK Skalica mal lepší úvod. Patrilo mu prvých dvadsať minút. Súperovi hráči sa lepšie sa pohybovali, bol rýchlejší, vytvárali si zaujímavé príležitosti. Už v 3. minúte pohrozil Haša, no zlyhal na brankárovi Lukáčovi. Postupne sa hra začala vyrovnávať, naopak, dominantnejší začínal byť ViOn. V 27. minúte mal gól na kopačke Ďubek, jeho strela však skončila na brvne. Ďalšia príležitosť domácich prišla na konci prvého polčasu, keď Mondekovu obalovačku zneškodnil Šemrinec.

V druhom polčase si brankár Šemrinec poradil so strelou Dugu spoza šestnástky a aj s Tomlovou hlavičkou po rohovom kope. Na opačnej strane ihriska podržal červeno-modrých Lukáč. Vyložených šancá však bolo v tomto dueli pomenej, aj preto sa skončil bezgólovou remízou.

ViOn nezvíťazil v desiatom zápase za sebou, poslednú výhru v lige zaknihoval ešte v októbri. Na ďalšie tri body tak naďalej čaká. V tabuľke sa prepadol na barážové 11. miesto so ziskom 24 bodov.

Najbližšie sa Zlatomoravčania predstavia opäť doma. V sobotu 8. apríla o 15.00 h vyzvú vo ViOn aréne beznádejne posledný tím Fortuna ligy MFK Tatran Liptovský Mikuláš.

Ohlasy trénerov

Ivan Galád, hlavný tréner FC ViOn:

Príčinou, že sme nevyhrali bolo to, že sme nemali futbalovú ľahkosť, neboli sme takí uvoľnení. V tejto fáze sezóny musíme myslieť na to, aby sme išli viac za víťazstvom a spravili viac preto, aby sme získavali body, aj keď nie nejakým nádherným futbalom. Súhlasím s trénerom Majerníkom, že remíza je spravodlivá.

0
Góly
0
13
Strely
15
5
Strely na bránku
7
0%
Držanie lopty
0%
5
Rohové kopy
3
4
Žlté karty
3
0
Červené karty
0
začiatok zápasu
23
Haiderson Hurtado Palomino
Oliver Podhorin
polčas
46
Timotej Múdry
Sloboda Anton
58
Stephano Alves de Almeida
58
Anton Sloboda
59
Tomáš Ďubek
60
Karol Mondek
Ikugar Kenneth
60
Tomáš Ďubek
Brenkus Adam
62
Ján Vlasko
Jakub Švec
72
Yann Michael Yao
73
Patrik Pinte
Demitra Lucas
79
Jakub Švec
80
Mário Hollý
Martin Mášik
84
Nazarij Havryliuk
Suľa Samuel
90
Adam Krčík
90
Adam Brenkus
koniec zápasu
Generálny partner
Hlavný partner
Partneri