7. kolo, piatok 13.9. ViOn aréna

FC ViOn
Zlaté Moravce - Vráble

4:0

MŠK
Žilina B

MONACObet liga 2024/2025
Diváci: 406
Reportáž Zostavy Porovnanie Časová os

Počas celého duelu boli Požitavčania dominantnejší. Už v 8. minúte mali Zlatomoravčania šancu na otvorenie skóre, keď sa pred bránou Badžgoňa ocitol Baumgartner, ktorého strelu gólman hostí napokon vyrazil na rohový kop. Badžgoň podržal svoj tím aj po tomto rohovom kope, na konci ktorého zakončoval kapitán Vionistov Greššák. Jeho strelu opäť vytesnil gólman žilinskej rezervy. Domáci pretavili tlak na gól v 24. minúte, keď po výbornej kombinácii zakončoval do prázdnej brány Kuzma. Hostia mali šancu v 29. minúte po nábehu Vaľka, ale jeho streleckú príležitosť napokon zneškodnil gólman domácich Richter. Žilinčania mali najväčšiu šancu zápasu v 40. minúte, keď Beňadik po samostatnom úniku čelil svätyni domácich. Tumma ho však dobehol a výrazne mu sťažil zakončenie, ktoré mierilo nad Richterovu bránu. Na 2:0 zvyšoval Balaj v 42. minúte po strele do prázdnej brány žilinského B-tímu po vyrazenej strele Kuzmu.

Prvú šancu druhého polčasu mali Zlatomoravčania v 53. minúte po strele Nonikashviliho, ktorá opečiatkovala žrď Badžgoňovej brány. Hostia si takmer strelili vlastný gól v 67. minúte, keď Šamaj poslal nepresnú prihrávku, ktorú gólman hostí napokon z bránkovej čiary odkopol na rohový kop. Práve z tohto rohového kopu domáci skórovali svoj tretí gól, keď sa pred svätyňou Žiliny presadil Gono. Na konečných 4:0 upravil v 73. minúte Balaj, ktorý hlavou zakončil center od Nonikashviliho do Badžgoňovej brány.

Najbližšie odohrajú zverenci Romana Hudeca duel 8. kola MONACObet ligy v piatok 20. septembra o 18:00h na mestskom futbalovom štadióne v Žiari nad Hronom, kde vyzvú domáce FK Pohronie.

4
Góly
0
0
Strely
0
0
Strely na bránku
0
0%
Držanie lopty
0%
0
Rohové kopy
0
5
Žlté karty
1
0
Červené karty
0
začiatok zápasu
24
Marek Kuzma
32
František Kóša
Beňadik Marek
42
Filip Balaj
polčas
46
Sebastián Mlynár
Atanasijević Vuk
47
Jan Kadlec
55
Lukáš Greššák
57
Miroslav Gono
59
Samuel Javorček
Ziblim Amin
65
Filip Balaj
67
Miroslav Gono
71
Denis Baumgartner
Košťál Martin
74
Filip Balaj
78
Filip Balaj
Šmiga Daniel
78
Miroslav Gono
Halo Maximilián
82
Samuel Šamaj
Chlepko Samuel
88
Lukáš Greššák
Chana Louis Anthony
88
Andrej Stojchevski
88
Samuel Suľa
Grác Pavol
90
Pavol Grác
koniec zápasu
Generálny partner
Hlavný partner
Partneri