piatok 6.10. Štadión pod Čebraťom

MFK
Ružomberok

2:0

FC ViOn
Zlaté Moravce - Vráble

Niké liga 2023/2024

Ružomberok: Krajčírik – Luterán, Malý, Gabriel, Selecký – Lavrinčík, Zsigmund (81. Múdry) – Tučný (72. Hladík), Chrien (90. Domonkos), Chobot (72. Šefčík) – Gerec (90. Boďa)

ViOn: Knobloch – Suľa, Moško, Tumma (67. Majdan), Čonka (58. Sluka) – Duga (58. Weir) – Mondek, Gono, Čerepkai (58. Ďubek), Nsumoh (81. Švec) – Balaj

Góly: 9. Tučný, 48. Lavrinčík

Žlté karty: Hladík, Lavrinčík - Čerepkai, Duga, Tumma

Rozhodovali: Smolák – Štofík, Vass

Diváci: 868
Reportáž Zostavy Porovnanie Časová os

Ani na desiaty pokus nevyhrali ViOnisti v Niké lige. Do zápasu nastúpili s novou akvizíciou na brankárskom poste, českým skúseným Milanom Knoblochom. Naopak, chýbali ďalší dvaja zranení gólmani Matej Slávik a Matúš Chropovský. Z rovnakého dôvodu aj Milan Kvocera a Richard Nagy. Po chorobe sa vrátil Adam Brenkus.

Ružomberok zachytil úvod zápasu, v 9. minúte strelil gól Liptákov Tučný, keď jeho slabú strelu si do vlastnej brány tečoval Tumma. V 16. minúte sa Gono pokúsil o odpoveď, brankár Krajčírik loptu vyrazil na roh. Balaj skúsil 29. minúte ohroziť hlavou súperovu bránu, no hlavičkoval tesne nad brvno.

Liptáci vstúpili do druhého dejstva opäť úspešne, v 48. minúte skóroval Lavrinčík. V 86. minúte sa neujala ani druhá Balajova hlavička, tentokrát mieril do žrde, o chvíľu na to z podobnej situácie tesne minul striedajúci Ďubek.

ViOn tak stále čaká na svoj prvý trojbodový zápis v aktuálnej sezóne. V tabuľke mu patria dva body a spoločne s Michalovcami s rovnakým skóre okupuje poslednú priečku.

Zlatomoravčania majú nasledujúci víkend voľný, po reprezentačnej prestávke budú hostiť Michalovce. Stretnutie sa bude hrať už v piatok 20. októbra o 17.30 hod.

Ohlasy trénerov

Vladimír Cifranič, hlavný tréner FC ViOn:

Dostávame nezmyselné góly a my nedávame žiadne, čo je najväčší problém. Ani náš výkon nebol taký ako v predchádzajúcich zápasoch. Možno tridsať minút v druhom polčase to nejako vyzeralo, ale to je málo na to, aby sme uspeli.“

2
Góly
0
12
Strely
5
4
Strely na bránku
1
54%
Držanie lopty
46%
5
Rohové kopy
5
3
Žlté karty
4
0
Červené karty
0
začiatok zápasu
9
Adam Tučný
31
Roman Čerepkai
36
Denis Duga
polčas
48
Samuel Lavrinčík
58
Denis Duga
Weir James Michael
58
Matúš Čonka
Sluka Branislav
58
Roman Čerepkai
Ďubek Tomáš
60
Gergely Tumma
64
Johnson Nsumoh Kalu
67
Gergely Tumma
Majdan Vladimír
72
Marián Chobot
Šefčík Samuel
72
Adam Tučný
Hladík Jan
81
Johnson Nsumoh Kalu
Švec Jakub
81
Marek Zsigmund
Múdry Timotej
84
Jan Hladík
89
Samuel Lavrinčík
90
Štefan Gerec
Boďa Martin
90
Martin Chrien
Domonkos Kristóf
koniec zápasu
Generálny partner
Hlavný partner
Partneri