9. kolo, sobota 11.5. Mestský futbalový štadión Zemplín Michalovce

MFK Zemplín
Michalovce

3:0

FC ViOn
Zlaté Moravce - Vráble

Niké liga 2023/2024 - Skupina o udržanie sa
Reportáž Zostavy Porovnanie Časová os

Prvé dejstvo sa nieslo v aktivite domáceho celku. Prvé priame ohrozenie brány Richtera po rohovom kope Žofčáka dokázali premeniť na gól už v 12. minúte po góle Enza Acostu, ktorému prihrával Dzotsenidze. Druhá obrovská šanca v zápase prišla v 37. minúte po strele zpoza šestnástky od Enza Acostu ktorý dokázal prekonať gólmana hostí Patrika Richtera.


Druhé dejstvo sa do hry postupne začali dostávať aj Zlatomoravčania. Prvú šancu druhého polčasu mali Červeno-modrí po prihrávke do predbránkového priestoru, na ktorú nakoniec Marek Švec nedosiahol a napokon skončila iba v náručí gólmana domácich Žiga Freliha. V 70. minúte mohol nepodarénu kombináciu medzi Kuzmom a Marekom Švecom potrestať Iannis Niarchos, jeho zakončenie na konci samostatného úniku nakoniec dokázal zneškodniť Patrik Richter. Práve Niarchos chcel napraviť svoje neúspešné zakončenie v 74. minúte, strelecký pokus skončil v sieti ale pre signalizované postavenie mimo hry neplatil. Svoje strelecké trápenie domáci prelomili v 80. minúte po úspešnom zakončení Matúša Marcina ktorému prihrával Lukáš Jánošík.

Najbližšie odohrajú zverenci Dušana Uhrina duel v sobotu 18. mája o 17.00 hod proti tímu AS Trenčín na Mestskom futbalovom štadióne v Žiari nad Hronom.

3
Góly
0
0
Strely
0
0
Strely na bránku
0
0%
Držanie lopty
0%
0
Rohové kopy
0
1
Žlté karty
3
0
Červené karty
0
začiatok zápasu
13
Enzo Acosta
34
Levan Nonikashvili
37
Enzo Acosta
polčas
46
Levan Nonikashvili
Balaj Filip
46
Igor Žofčák
Niarchos Iannis
46
Gino van Kessel
Jánošík Lukáš
72
Marek Švec
Majdan Vladimír
74
Miroslav Gono
80
Matúš Marcin
82
Andrija Balić
Moško Matej
83
Abdul Zubairu
Karasiuk Roman
84
Richard Nagy
85
Lukáš Jánošík
85
Enzo Acosta
Marjanović Saša
85
Matúš Marcin
Petrík Dávid
88
Denis Duga
Ďubek Tomáš
koniec zápasu
Generálny partner
Hlavný partner
Partneri